Bibelstudiedagar under 2018/2019

Utskriftsvänlig versionUtskriftsvänlig version

"Inför denna tidsålderns avslutning" – Matt 24:4

Under 2018/2019 genomför vi ett antal bibelstudiedagar på lite spridda orter. Vi gör det tillsammans med vänner på dessa orter, och gärna i samarbete med någon lokal församling om det är möjligt. Vi, Anders Pihl och Lennart Jareteg, talar då över ett för tillfället aktuellt ämne. Det som vi just nu har som tema är "Inför denna tidsålderns avslutning" med avstamp i bibelordet i Matt 24:4.

Vår tanke med dessa bibelstudiedagar är att inspirera till ett allt flitigare läsande av Bibeln och lägga en biblisk grund som förhoppningsvis bidrar till att man som kristen kan vara mer vaksam och lättare utöva urskiljning i denna tid. En viktig väg till detta är alltså att bli bättre rotad i vad Bibeln säger i angelägna frågor med koppling till den tid vi nu lever i. Vi vill också att bibelstudiedagarna skall erbjuda fina tillfällen att träffa och lära känna syskon i tron som delar både oron över utvecklingen i landet men också glädjen över att få vara ett Guds barn och Jesu lärjunge. Tillsammans vill vi också stärkas i hoppet om att evangeliet skulle kunna ge Sverige något av en ny "Josia-tid"!

Inplanerade bibelstudiedagar 2019:

  • Stockholm, lördag 30 mars 2019 (Mer information och anmälningsfunktion kommer i början av vecka 8)

Bibelstudiedagar som varit:

  • Örnsköldsvik, lördag/söndag 9-10 februari 2019
  • Linköping, lördag 10 november 2018
  • Örebro, lördag 20 oktober 2018
  • Lönsboda, lördag 29 september 2018
  • Munkfors, lördag 25 augusti 2018
  • Havsjö (Nässjö kommun), lördag 16 juni 2018

Detaljerad information
Länk till mer information inför de olika bibelstudiedagarna lägger vi ut ovan i denna sida ett antal veckor före det att respektive bibelstudiedag äger rum. Det kommer att vara obligatoriskt med anmälan. På förstasidan i BibelFokus kommer också att finnas en länk till den för tillfället aktuella bibelstudiedagen.

Boka in passande plats och datum i din egen kalender, och boka även in att du skall titta här igen några veckor före, så ses vi på vald ort!

Välkommen!

Svenska