Translate page

Rodney Howard Browne gav Donald Trump handpåläggning

Rodney Howard Browne lyfts ofta fram som den person som sjösatte, eller i vart fall gav vida spridning åt den bisarra andlighet som fick namnet ”holy drunkness” (”helig berusning”) eller ”holy laughter” (”heligt skratt”). Han kallade sig därför själv för en ”Holy Ghost bartender” (”Helig Ande-bartender”). Denna andlighet har jag noga beskrivit i texten Villfarelsen om ”holy drunkness" (andlig berusning), en andlighet som är som ett gift/en drog och som har fördärvat avsevärt i kristenheten. Mycket av den försvagning vi ser i kristenheten i världen idag beror inte minst på denna korrumperande andlighet.

Jag har tidigare beskrivit vad jag tänker om USA:s president Donald Trump. Du kan läsa det i min text Några tankar om Donald Trump. Där får du intressanta fakta om vilken kyrka Trump tidigare gick till, vem som var pastor där, och vem som vigde honom med hans första hustru. Det finns all anledning att känna oro för utvecklingen i USA med en sådan person som Trump på presidentposten. Inte blir det bättre av att han omger sig med ett gäng av amerikanska framgångsförkunnare heller (som t.ex. Paula White-Cain).

Men nu har ytterligare en allvarlig sak tillstött. Måndagen den 10 juli (2017) deltog Rodney Howard Browne i en s.k. förbönsstund för Donald Trump i det Ovala rummet i Vita huset (läs mer här). Browne var då en av de framgångsförkunnare som la sina händer på Trump. När man betänker vilken skada ”smörjelsen” från Browne åstadkommit i kristenheten, då finns det all anledning att känna oro över vad som skall ske efter denna ceremoni. Världens mäktigaste person har nu fått del av ”holy drunkness” och inte kommer han att tänka klarare eller fatta bättre beslut efter detta! Folk i kristenheten kommer att tolka skeendena olika, men en sak är säker, vi närmar oss ytterligare den tid då en falsk kristusgestalt skall regera i världen. Det grekiska begreppet Anti Christos (som vi översätter till Antikrist ) kan ordagrant  översättas med ”istället-för-Kristus”, och därför kan denna person mycket väl komma ur kristenheten. Det vi ser hända i världen idag är ett preludium till den yttersta tiden. Jag misstänker att måndagen den 10 juli bidrog med några toner i det preludiet!

/Lennart

Lennarts<br /><br /><br />
blogg Läs andra artiklar i Lennarts blogg

Svenska