Translate page

Lyssna till inspelningar i BibelFokus - tre alternativ:

  1. Denna sida lämpar sig bäst för dator. Här kan du även ladda hem flera mp3-filer samtidigt (ej mappar).
  2. En snjasigare spelare hittar du via denna länk.
  3. Ett enklare och snabbare alternativ för nerladdning hittar du via denna länk.

Om inget annat anges är det Lennart J som talar i inspelningarna. Vill du ladda hem en eller flera filer, markera då filerna i kryssrutan, skrolla ner till popup-menyn "Åtgärd" och välj att att zippa (packa ihop) och hämta de filer du kryssat för. Klicka på "Behandla" och vänta tills det laddas hem.

Näyttönimilajittele laskevastikokoKuvaus
alt textBibelnLyssna till inspelningar av Svenska Folkbibeln NT 1998
alt textBibelstudiedagarHär finns inspelningarna från alla våra bibelstudiedagar
alt textDet stora avfalletFörförelser måste komma! Är vi bredda? Eller är vi redan förförda?
alt textEkumenikVad säger Bibeln oss om Andens enhet och ekumenik?
alt textFalska profeter"Det stora avfallet" i ändens tid är ett bortglömt tidstecken. Vad är kännetecknen på falska profeter och villoläror? Hur infiltreras Guds församling?
alt textFrank MangsNågra inspelningar med Sveriges störste förkunnare genom tiderna: Frank Mangs
alt textFörsamling på villovägarHur är det tänkt att det kristna livet skall levas? Vad står i vägen för väckelse? Hur levde de första kristna? Vad undervisade Paulus?
alt textIsrael_och_judarnaEtt Bibliskt, kristet förhållningssätt till Israel och det judiska folket
alt textNew ageVad är New Age för något, var kommer det från, vad är dess teologi och vad är dess mål? På vilket sätt blev Adolf Hitler påverkad av samma läror som finns i dagens New Age? Vilken betydelse har Lucifer inom New Age? Varför är det farligt att pyssla med sådant som akupunktur, astrologi, homeopati, meditation och Yoga, positivt tänkande och visualisering, Feng Shui...?
alt textSanningenVi har problem med sanningen! Är allt du valt att tro på helt sant? Är det du sprider helt sant? Är det du säger helt sant?
alt textSeth ErlandssonUndervisning av Seth Erlandsson
alt textSkapelse konta evolutionSju avsnitt med mycket fakta samt tankar och reflektioner över ämnet skapelsetro kontra evolutionstro ur ett Bibliskt perspektiv
alt textStig AndreassonUndervisning om katolicism av Stig Andreasson
alt textTEMADAGAR - nu med beskrivningarHär finns alla inspelningar från våra olika Temadagar
alt textTrunnagården_090321Ett bibelstudie på Trunnagården 090321
alt textVäckelseOm väckelse, pånyttfödelse och andedop. Den sanna innebörden har ofta gått förlorad eller snedvridits. Vi ser på gamla tiders äkta väckelser och vad Bibeln undervisar
alt textYttersta tidenEn serie i fyra delar om vad Bibeln har att säga oss om den s.k. yttersta tiden
alt textCarina_Hult_ut_ur_New_age_till_Jesus.mp312.35 MBCarina Hult berättar om sin resa ut ur New age till Jesus
alt textDen_Helige_Ande.mp315.7 MBVem är den Helige Ande och vad vill Gud ge oss genom honom?
alt textDen_nödvändiga_ökenvandringen.mp314.14 MBBibelberättelsen om Guds folks vandring från slaveriet i Egypten, genom Röda havet, ut i öknen i 40 år och sedan intåget i Kanaans land som profetiska bilder för vår kristna vandring i denna tid
alt textEn_kristens_resa.mp310.88 MBOm mitt (Lennarts) liv, från hedning till kristen och om de olika "stationer" vi som kristna kommer att passera på vår vandring
alt textEVANGELIUM_Guds_erbjudande.mp352.38 MBEVANGELIUM Guds erbjudande om försoning och evigt liv! Lennarts bok som ljudfil.
alt textEvy_Juneswed_om_New_age.mp316.31 MBEvy Juneswed undervisar om New age
alt textJesus - sann Gud och sann människa.mp3106.12 MBJesus - sann Gud och sann människa.mp3
alt textJoels_profetia_och_latter_rain.mp327.65 MBOm Latter rain-rörelsens falska teologi om en enorm väckelse och andeutgjutelse i den yttersta tiden, och om hur vi istället skall tolka Joels profetia i Gamla testamentet
alt textLiberalteologi-Ekumenik-Kyrkornas-världsråd.mp338.4 MBLiberalteologi-Ekumenik-Kyrkornas-världsråd.mp3
alt textNär villfarelse kommer in promenerar förnuftet ut.mp374.03 MBOm vad budlydnad, lagiskhet och villfarelser leder till, med Katolska kyrkan, Trosrörelsen och Korpelarörelsen som varnande och lärorika exempel. Dessutom ett extramaterial om laestadianismen.
alt textPredikan i EFS Alingsås 060924.mp310.61 MBPredikan i EFS-kyrkan i Alingsås 060924 om evolutionsteorins allt mer haltande argument.
alt textPredikan_Pingstkyrkan_Alingsås_080406.mp39.55 MBPredikan Pingstkyrkan Alingsås 080406. Vem är Jesus och vad är vi människor i relation till honom? Om Jesu gudomlighet
alt textSom det var i Noas dagar.mp313.56 MBHur var det i Noas dagar före det att floden kom? Hur var det i Sodom före det att Gud uttömde sin vrede över staden? Vad var Sodoms grundläggande synd?
alt textSverige och reformationen.mp353.11 MBOm Gustav Vasa, Karl IX och 70 helt avgörande år för evangelisk tro i Sverige. Om Katolska ligan, Evangeliska unionen, 30-åriga kriget samt Gustav II Adolfs och Karl XII:s avgörande insatser på den europeiska kontinenten till försvar av den evangeliska tron. Beslut och insatser som lade grunden till Guds rika välsignelser över vårt land. Men hur går det för Sverige idag?
alt textSveriges_sista_chans.mp318.36 MBKan Sverige få en sista chans? - Radioprogram från 060505. Om Guds folks fullständiga beroende av den Helige Ande för att hålla ondskan i schack i ett samhälle
alt textTill_dig_som_ännu_inte_är_kristen.mp319.34 MBHär får du en del svar på frågorna: Vad är det att vara kristen? Vad är inte kristen tro? Varför måste du absolut bli kristen och hur blir du det?
alt textUlf Ekman predikar JDS.mp36.01 MBHär kan du höra Ulf Ekman predika VILLOLÄRAN om att Jesus dog andligen!
alt textUtvecklingslärans förödande konsekvenser.mp324.55 MBOm de förfärliga konsekvenser utvecklingsläran fört med sig genom historien och fortsätter att göra än i dag
alt textVARNING FÖR NAR.mp341.1 MB"NAR" är en förkortning av New Apostolic Reformation. Men vad är NAR? Vad håller de på med? Vad undervisar de? Vad är deras mål? Vilka förkunnare ingår i NAR? Vad är farorna med deras budskap och verksamhet?
alt textÄkta_väckelse.mp315.22 MBOm väckelse, pånyttfödelse och andedop


17 folders - 20 files - 579.37 MB