Translate page

Radioprogram om Sanningen

Del 1:

Längd: 42 min
Storlek: 19.2 Mb
Format: mp3, mono
Sändes: 2005-06-24 i Alingsås.

Innehåll:
Summan av Guds ord är sanning. Och Jesus är Guds ord förkroppsligat. Han är Sanningen! Så står det i Bibeln och det är utgångspunkten i dessa två program.

I det här programmet vill jag peka på vikten av att vara sann rakt igenom och vilka konsekvenser det kan få om vi är det eller inte är det. Vi har fått mer och mer problem med sanningen i Sverige. Vad är sanning och vad är sant? Jesus vill leda oss in i hela sanningen. Men vad kan stå i vägen för sanningen i våra liv? Vad händer om vi vänder sanningen ryggen?


- klicka här för att lyssna på del 1

(högerklicka för att ladda hem)
 


Del 2:

Längd: 35 min
Storlek: 16,1 Mb
Format: mp3, mono
Sändes: 2005-07-22 i Alingsås.

Innehåll:
Vårt förhållande till sanningen är viktigt för vår relation med Gud kan vi se i Bibeln. Talar du sanning? Är det du sprider vidare sant? Är allt det du valt att tro på helt sant?

Bibeln säger att vi kan få ta emot kärlek till sanningen och att den skall rädda oss från bl.a. villoläror. Och Guds Ande skall leda oss in i hela sanningen. Står din kärlek till sanningen över allt annat? Har du klarat dig undan villoläror? Är du redo när Jesus kommer tillbaka? Du får i programmet även en del exempel på osannigar och villoläror.


- klicka här för att lyssna på del 2

(högerklicka för att ladda hem)
 


 

Määrittelemätön