Translate page

Inspelade bibelstudier och föreläsningar

(Information och tips finns nedanför mediaspelaren)

Spelaren laddas...

Denna mediaspelare fungerar i både äldre och nyare webbläsare, i läsplattor (typ iPad) samt i "smarta mobiltelefoner" (typ iPhone). Har du en riktigt gammal webbläsare kan det bli problem :-(

Inspelningarna är främst bibelstudier av och med Lennart J. Några av inspelningarna är från Lennarts radioprogram, några är från predikningar. Här finns också inspelningar från Temadagarna i Alingsås, ett antal intervjuer/samtal samt föreläsningar från några "gästförkunnare".

Instruktioner för dator
För att i datorn bläddra bland alla inspelningar i listan (det är närmare 100 st) drar du med musen upp och ner i det lodräta smala reglaget till höger i spelaren, eller så skrollar du med musen inne i spelaren. I en iPad, iPhone och liknande manicker skrollar du med fingrarna.

Du väljer inspelning och startar den samma genom att klicka var som helst på raden för inspelningen. I den ljusgrå kontrollraden nederst i spelaren kan du pausa och starta om uppspelningen (knappen till vänster). Volym reglerar du genom att klicka i den rektangulära rutan till höger i kontrollraden.

Instruktioner för iPad etc
I en iPad, iPhone och liknande manicker bläddrar du genom att dra fingrarna upp och ner på inspelningarna. Du väljer inspelning och startar den samma genom att klicka var som helst på raden för inspelningen.

Ladda hem inspelningar
Vi denna spelare går det inte att ladda hem inspelningar. I BibelFokus finns istället en särskild sida där du kan ladda hem inspelningar. Du hittar den här.Ej definierad