Ansvarig för BibelFokus.se

Jag som ansvarar för denna webbplats heter Lennart. Vid sidan av mitt ordinarie förvärvsarbete har jag under många år studerat Bibeln, kyrko- och väckelsehistoria, villoläror, sekter, nyandliga rörelser m.m.

För ganska många år sedan sände jag radioprogram inom kristen närradio. I dessa program tog jag upp ämnen som kommit till mig via bibelstudier, lästa böcker, samtal med olika personer m.m. Ibland var det en intervju med någon särskilt intressant eller kunnig person. Det var främst utifrån dessa radioprogram som jag började bygga upp innehållet i BibelFokus. När jag slutade sända dessa program (augusti 2008) fortsatte jag att publicera bibelstudier och annat här, men då främst som text. En del av detta kommer jag i mån av tid att spela in som tal och lägga ut som ljudfiler. Några videoinspelningar har jag också gjort och publicerat i BibelFokus.

I BibelFokus hittar du också material från några nära kristna vänner. Den som jag främst bollar tankar med är min hustru.

Mitt vittnesbörd
Vill du läsa/höra min berättelse om hur jag gick från att vara en "vanlig hedning" till att bli en kristen, så kan du göra det via denna länk.

Hälsningar
namnteckning

Svenska